Created Memories FotografieTrouwfotografie

Herbeleef jullie trouwdag telkens opnieuw bij het zien van jullie trouwalbum.

Created Memories zorgt ervoor dat jullie je mooiste dag elke keer weer opnieuw kunnen beleven bij het zien van de foto’s. Wij fotograferen jullie mooiste dag altijd samen, zodat er individuele aandacht is voor beide personen van het bruidspaar. Door op twee plekken tegelijk te zijn, gaat er geen enkel bijzonder moment verloren.
We streven ernaar om de foto’s verhalen te laten vertellen, vol van emotie, spontaniteit en echtheid. Zulke pure foto’s zijn het hoogst haalbare voor ons! We vangen niet alleen de traditionele momenten, zoals de ceremonie en de eerste dans, maar ook de kleine, intieme momenten en de oprechte glimlachen. Dit resulteert in een prachtig album, die je keer op keer vol trots erbij pakt!

Hoe werkt Created Memories?

Van te voren spreken we jullie hele dag tot in de puntjes door. Wij geven daarbij uiteraard aan wat de mogelijkheden zijn van onze vijf (!) pakketten en wat daar allemaal bij inbegrepen is. Mocht je iets anders willen, dan geef dat vooral aan. The sky is the limit bij ons!
We spreken jullie dag zo minutieus door, zodat er geen enkel iconisch moment niet vastgelegd is. Daarbij gebeurt niets zonder jullie goedkeuring. Voor dit gesprek nemen we ook wat inspiratie mee, zodat jullie kunnen overdenken welke stijl je ziet zitten. Neem vooral een kijkje in ons portfolio als je nu al benieuwd bent naar wat wij kunnen!

De grote dag!

Op de dag zelf zijn wij tijdig op de locatie, zodat jullie het laatste zijn waar jullie je druk om moeten maken. Uiteraard zijn we passend gekleed en doen we mee aan een geldende dress code! Onze missie is om onzichtbaar te bewegen, als gasten, en dus niet op te vallen.
Onze visie is om authentieke, pure foto’s te maken met een zo natuurlijk mogelijke compositie en dito licht.

Denken jullie na al deze informatie ‘ja, ik wil’? Neem dan snel contact met ons op en dan gaan we vrijblijvend in gesprek met jullie!

Hopelijk tot snel!